Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Fotografie

Fotografie

Dětství ve fotografiích
vzpomínky
slunce a sníh

Dětství v bodech
je o osudech

Osud mě přetavil
v žáru,víhni
chvil

Fotografie
zůstaly
osud si vzaly

Osud mého
dětství
vzpomínat nechci
Publikoval(a): kopretina7777, 8.4.2020
Přečteno (27x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti