Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PSÁT JAKO O ŽIVOT

PSÁT JAKO O ŽIVOT

Litarts Básně » o Životě

Anotace: Křížový rým ABAB.

Vydat ze sebe vše,
co duší se vzepře.
Mše, propojí se v chvat,
a pře promění v něco.

I se slovem se prát,
tříbit je a kovat.
Nastokrát i hrát si,
zvát je, věrnost slíbit.

Psanému smysl dát,
květem, plodem libým.
Hledat jeho cenu,
a sliby plnit dětem.

Pozvednout se z prachu,
napřímit v boji slov.
V krachu, pak si sednout,
ale krov nad sebou mít.

Psát, jako o život,
vydat ze sebe vše.
Přívod i vývod znát,
verše, pravdivé dát.
Publikoval(a): Litarts, 7.4.2020
Přečteno (42x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 18:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti