Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Na dně

Na dně

IDK Básně » Láska ... zklamání

Anotace: A co mám teď dělat...

Nechala jsem se časem svést.
Oblékl se do tebe a tebe do drahých vest.
Rok sem, rok tam, hodina mě dostala do nebes
a zlomek vteřiny až na dno mě samé.
Kdo by čekal, že pár let s sebou tolik vezme...

Všechny prázdný lahve už jsem rozbila
a tím se s věčností loučím,
nemám co říct.

Všechno víno už jsem rozlila
a když to s tebou skončím,
nemám nic víc...
Publikoval(a): IDK, 7.4.2020
Přečteno (178x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Andy Lan, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti