Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Zpátky nejede

**Zpátky nejede

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ..jede vlak...lásky vlak..

~~~~~~~~~~
Vím,od mé lásky
vlak zpátky nejede
zmizelo nádraží
pryč jsou i koleje
ráda bych šla domů
třeba pěšky
jít doprava,doleva
mám to těžký.
Pak slyším kukačku
kukat ku,ku
nastav mi děvenko
teď svoji ruku
ty nesmíš bloudit
přes les sama
počkej na sluníčko
třeba do rána.

Na konci lesa
ten tvůj čeká
černý pes u nohou
mu vztekle štěká
jak je rok dlouhý
byl od tebe pryč
ten smutek po něm
zamkni na klíč.
Ten klíč pak zahodíš
třeba do propasti
vůbec si nedělej
s ním starosti
bez tebe děvenko
mu jenom chvíli
bude smutno
najít ten klíček
však není nutno.

Na tebe čeká někdo jiný
ten má klíč k srdíčku
pozlacený.

~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 6.4.2020
Přečteno (24x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: IDK

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 23:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti