Hadříky
Hadříky
Hadříky píšou
můj osud
shodit to
co
bylo doposud
A hadříky
na sobě
mám
komu složím je
k nohám
Vyhodit
oblečení staré
se mi nechce
A proto
topím se v
divoké řece
Však
chytím se
větve
a
nadechnu
Já
ku osudu
plavu a poplavu
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.4.2020