Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pardubickej

Pardubickej

Útěky od rodin,
náruče kopretin,
v kapse pervitin
nosíš...

Ach jo, kluku z perníku,
najdu tě ve slovníku?
Jsi definice slova pád.
O kom, o čem?
O nás ne...
Dávno je to o dávce.

Blázne,
máš peří v hlavě!
Často koukáš do hlavně
a stejně si žílu vždycky nastřelíš...

Čáry máry fuk!
Radim čáru frk,
hloupej jetej kluk.
Jsi jak malý dítě,
co šlo hledat perníkovou chaloupku.

Hoď mi, prosím, něco do pití,
třeba tě dneska ještě nechytí
s těma jehlama bez nití,
s jehlama, co nejsou na šití...
Nevíš, jaký to je, když střízlivý
musíš koukat na oči plný panenek.

A stejně ti pořád nabízím
všechnu lásku, co umím dát,
stačilo by si ji vzít
a přestat brát...
Publikoval(a): IDK, 6.4.2020
Přečteno (79x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti