Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pevné žezlo

Pevné žezlo

Lipová Básně » o Lidech

Anotace: patří k sobě

.
Král dává řád sám sobě
vždyť je to přeci král
má na to aby vnímal
má na to aby hřál...

Ctí směr a vůli v zádech
vnímá i celý svět
uspořádává hladce
života svého běh

A žena
země
lidé
jsou v smíru s jeho duší
dá-li se každému
co jeho jest
pak klid vědění láska vášeň
království tomu sluší
.
Publikoval(a): Lipová, 5.4.2020
Přečteno (105x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: LadyLoba Romana, koiška, Gaia., Klarineb, Martin Havlíček, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 14:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti