**Naše bábi
**Naše bábi
Žužu,žužu?…
Naše bábi,od mládí
ta má ráda mlsání,
vždycky říká,to já můžu
já miluju děti žužu.
I když žužu pusu lepí
bábi do krámku si letí
a pak je celá blažená
že zásobu žužu má.
Medvídci a jiné želé
to není to co ji bere,
jen to žužu,od dětství,
bábi stačí ke štěstí.
O žužu je písnička
zpívá děda,babička
„Žůžu,mám ráda žůžu?“
slaďoučké žůžu?…
To mlsat můžu??
***********
Publikoval(a):
Květka Š., 4.4.2020