Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pěna

Pěna

Jsem jako pěna
jako třpytící se bublinky na vodní hladině
hravé, rozechvělé, zvoucí ke hře dotyků
když šeptáš mi ta sladká slova potichu.

“Tvým modrým očím všechno odpouštím
žárlím na vítr, co celou tě líbá
do tvých medových rtů toužím se vpít...”
Ach zadrž, pěna se rozplývá!
Publikoval(a): Jera_lu, 3.4.2020
Přečteno (95x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, Gaia., a1ička, Lipová, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 13:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti