Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Příroda určitě přežije a člověka k tomu nepotřebuje... Zajímavá úvaha na úvod, ač příznivec kratší formy bod dám a budu se těšit na další, M.
3.4.2020 12:20 | Mirastus
Email:
Heslo: