Hlavolam
Hlavolam
Neumím popsat
co k tobě vlastně cítím
jsem jako žárovka
ty elektrický proud
jen dotkneš se mě
se rozjasním a svítím.
Jen pomyslím na Tebe
a verše mám chuť psát
jsem jako nemoc
ty zázračný lék
tak uzdrav mě prosím
ať můžu se zas smát.
Jak v dálce zmizíš
jako by chyběl mě kus
jsem jako hlavolam
ty snadné řešení
tak vrať se už zpátky
a vyřešit mě zkus.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 15.3.2011