Třpyt
Třpyt
A můza
jenž bolí
ve slunci se
ke mě
kloní
A květy voní
míza slzy roní
A tma v rybníce
ukáže třpyt měsíce
A hlubiny mluví
vše
poví
A slunce vlasy
k tobě
přivine
A vše se třpytí
v klidném rybníce
I
divoké řece
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.4.2020