Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pavoučí finta

Pavoučí finta

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Pavouček chtěl přechytračit mušky, ale jeho plán mu nevyšel.

Pavouk plete krásné roušky,
nabízí též muškám zkoušky,
vyberte si která sluší,
zadarmo jsou, na mou duši.

Tuhle fintu dobře známe,
nalákat se nenecháme,
známe dobře tvoje spády,
smiř se s tím, že budeš hlady.

Pavouk se teď zlostně tváří,
chytré mušky plán mu maří,
pavučinu novou dělá,
možná není každá bdělá.
Publikoval(a): Psavec, 2.4.2020
Přečteno (85x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Květka Š., Mirastus

Spodek

Stránka generována 16.4.2024 17:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti