Svět
Svět
Duha zpívá
nebem voní
A
pod jabloní
stíny chladí
Červánky září
když
slunce hlavu skloní
Labutě v bělosti
své
čechrají si peří
A měsíc
svému stínu
věří
Svět rozvinul
klubko jiskrné
A víly tančíce
zpívají
za svitu měsíce
Publikoval(a):
kopretina7777, 2.4.2020