Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zase jedna

Zase jedna

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Karanténa mě zabíjí

Ležím tu, opuštěn
jak míč ztracený.
Do světa nevpuštěn
v okovech lapený.
Krvácím
beze ran
Vytrácím
sebeklam
Bolest a prázdnota
místnost sdílejí.
Tlak a nicota
mě tady tísnějí.
Ztracené dítě
co kdysi zmizelo
v hedvábném sítě
navždy utkvělo.
Jsem to já
a je to na nic.
Každá lež má
je kusem šibenic.
Proč si to dělám?
Proč tohle píšu?
Nic pro to nemám
je to na píč*.
Publikoval(a): eurius, 2.4.2020
Přečteno (34x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti