Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smích a pláč

Smích a pláč

Hášaša Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Nelehká doba...jako nikdo nepamatuje, ale i tak je potřeba zabít trudomyslnost!

Kam se ztratil všechen smích?
zmizel ze rtů zmizel z knih
však i v tento nelehký čas
potřeba je smáti se zas.

Vždyť i krom zlého to dobré se děje
když na nás z ČéTéčka již bílý pán pěje
a to co tenhle čas vyvolal v nás
nepamatuje snad ani nejstarší hlas.

Jak národ Český znovu z popela vstal
z vyhaslého, najednou jasně vzplál
jak rodina kvete a zas drží spolu
a dává utěšit každému bolu.

Všechno je spravené tak jak má být
tak pojďme společně ten virus zbít
nebuďme lhostejní navzájem k sobě
a to nejen teď, ale už v žádné době!
Publikoval(a): Hášaša, 31.3.2020
Přečteno (139x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 18:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti