Zvony
Zvony
Zníš v čase
života hlase
snů a osudů
Tikající budík
co oněmí
ztratil baterii
zvuk jeho
zázemí
Čas proudí
míchou
a dere
se krví
A na zemi
zní zvony
co náhle
oněmí
A boří domy
říčné zvony
co se
nesou za hrou
stálou
Zatím pro nás
hrají
ku životu zacinkají
Publikoval(a):
kopretina7777, 31.3.2020