Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Víla a zima

Víla a zima

Víla
čte z run
osud tvůj I můj


Smaragdové oči má
na slunci se usmívá

A na jaře
I vločky sněhové
proč děsi ji zimy poslové


Vločky studí
chladí

A víla
chlad v srdcích
lidskýc pocítila

Mrzne
tělo víly
pozbyla síly

Ale
její srdce bije
víla
usla
stále žije

A až budou
kvést
lásky květy
poletovat bude
mezi světy

Z květů pyly
vždyď
květy budou
a byly
Publikoval(a): kopretina7777, 28.3.2020
Přečteno (79x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 1.5.2024 23:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti