Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztrácím balanc

Ztrácím balanc

Motýlí duše
nervy nadranc
ztrácím
balanc

Jaro má
v sobe
zmatek
tu tričko nosím
tu kabátek

Nervy jako
jara hry
jednou
pluji v obloze
podruhé
topím se
v rybníce

Přání mám
větru ho zazpívám
ať jsou váhy
vyváženy
sílím na to
údy všemi
Publikoval(a): kopretina7777, 27.3.2020
Přečteno (20x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti