Co na to humři?
Co na to humři?
Kolik mělo raků?
opici jak z praku.
Pomlčíme radši,
chlastali už od rána,
to co hrdlo ráčí,
na svatého Štěpána.
Klepetnatci pili
strejdu Raka zbili.
Z bezobratlých rozmarů
rozkopli mu kytaru.
Začalo to rakii
potom vínkem z Podýjí.
Policii kladou vzdor
drogy sex nˇrak nˇroll.
V bezostyšné pýše
klepeta pro korýše!
Na záchytce v Popradu
couval ráček dozadu
Trochu přitom ráčkoval,
když příčinu pitky zval.
Žaluje rak -
"Ó vinna, tím je račí slina!"
Publikoval(a):
Balvanický Šrámek, 26.3.2020