Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Líně Mihuloidní

Líně Mihuloidní

Balvanický Šrámek Básně » Srandovní

Anotace: Jedna staršího data, kterou jsem už kdesi i uveřejňoval.

Ptal jsem se lína minule.
Hulí u vás taky mihule?

Línovi je však líno
i natáhnout doma lino.

Koupil si domácí kino
a destilační křivule.

Línka též nedřepí u linky,
ale s onou mihulí,
hulí uvnitř holínky.
Publikoval(a): Balvanický Šrámek, 25.3.2020
Přečteno (62x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 21:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti