Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konvalinky

Konvalinky

Pláč těch konvalinek
krásných jedovatých

Pláč měst
přináší světla
jenž jsou pochodněmi
vnímáme údy všemi

Pláč konvalinek
zve k hnutí
lidských gest
sjednocení cest
Publikoval(a): kopretina7777, 25.3.2020
Přečteno (44x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti