Karanténní
Karanténní
Udělal jsem rohlíku rozborku i sborku,
postavil už asi čtyři hrady z korku.
V obýváku si vytvořil z peřiny své sjezdovku
a asi už potřetí vyzval svůj stín na schovku.
Spočítané mám každé zrnko rýže,
provedl jsem dokonalou inventuru spíže.
Očipoval v domácnosti všechny mouchy pavouky
a molům jsem zabezpečil bezpečný vstup do mouky.
Shlédnuté mám kriminálky i soubory s pornem
a poslouchám ze zoufalství i písničky s Kornem.
Nic mi ale nenahradí společnost a nebe
a tak mi už z karantény,
dosti slušně ... no prostě mě to štve.
Publikoval(a):
Balvanický Šrámek, 24.3.2020