Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ticho ,bouře,klid

Ticho ,bouře,klid

Pokladnice
všeho chaosu
je plná,
od dna

Zapomenout
na rutinu
a
věnovat se činu

Nové vůli
co
horem, dolem
pádí

Zestárnout
a pamatovat
hezká období
činy které
vzpomínky ozdobí

Zapomenout
pozlátko sveta
lidskou krásu
a
hledat pevná stavení


A den
se světem
se sejde

Ruku k činu
přiložím

Ať krásný je obraz
náš
A
hezky zdobí
byt

Ať je
ticho,bouře,klid
Publikoval(a): kopretina7777, 24.3.2020
Přečteno (46x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Klarineb

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti