Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

HÁČEK

HÁČEK

Dám tobě srdce své,
i ruku vložím v tvou.
Když tvoje mne tak zve,
a nebude-li, jen hrou.

Má to ale háček,
jenž do cesty se staví.
Málo společných značek,
hlas nitra takto praví.

Klam, jen pouhý prám,
jenž na vodě plave.
V mělčině uvízne sám,
a tak i snahy hravé.

Já mnohé hlasy znám,
jejich tóny, ve znění.
Také srdce svoje dám,
v harmonii souznění.
Publikoval(a): Litarts, 23.3.2020
Přečteno (76x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., a1ička, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti