Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paní z jiné říše

Paní z jiné říše

Prázdný úsměv
černý dav
to je pohřeb
a teď plav

Ukryté iluze
si s sebou vzala
života zanechala

Smrt ta paní
se na nic
neptala
když ti
lásko
šeptala

Šeptala ti tiše
paní z jiné říše
že ti
osud píše

Osud tvůj
osud můj
Bůh tě opatruj
Publikoval(a): kopretina7777, 22.3.2020
Přečteno (90x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Květka Š., Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 05:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti