Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čert a Káča

Čert a Káča

Utíkej Káčo, utíkej,
honí tě bacil divokej.
A já se čerta nebojím,
dobře se mu vyzbrojím.

I dohonil čert tu Káču,
a bacil, po hlavě bacil.
Já pro tu Káču, nepláču,
neboť tak minul svůj cíl.
Publikoval(a): Litarts, 22.3.2020
Přečteno (162x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Karel Lukáš, Květka Š.

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 07:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti