Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Meredith

Meredith

Makaveli Básně » ?nezařazené?

Anotace: https://www.denik.cz/z_domova/carodejnicke-besneni-20190430.html

Ach drahá Meredith vše co děláš je smrtelný hřích
dech se ti zkracuje podobně jako u nás ostatních
umíráš na lidskou hloupost nic nezmírní tvé strádání
ustavičně slzy roníš pak se je snažíš chytit do dlaní

jakmile jsi procitla z letargie poznalas že to nebyl sen?
Teď samotná a v poutech klečíš v přítmí němých chladných stěn
vyprahlá sužovaná apokalyptickými vizemi a bludy
na pozoru ať se má každý kdo tě v záchvatu zlosti přijde soudit

tvůj život je zoufalý škvařící se ve věčném ohni, vzteku
nenávist drolí ti tvé srdce ty samotná stojíš proti světu
Meredith prozraď mi kam jinam bys jen mohla jít
jsi jak štvaná zvěř která musí se co nejdřív zahubit

ovládáš prý magii dovedeš rtuť změnit ve zlato
z tolaru tisíc rupií řekni kolik mužů s tebou spávalo?
Když jsi mámila nebohé pocestné afrodisiakem černé noci
ty údajná hubitelko národů co vše činíš svépomocí

Meredith, to proklaté jméno se každý bojí vyslovit
polévají tě svěcenou vodou tvůj hněv však nelze zastavit
mezi ňadry znaménko údajný cejch ďábla
nejdříve začali s pomluvami sama šlechta se ti smála

odpusť nám naše hříchy Meredith vždyť i zločinci pláčou
jejich srdce skrývá bolest s krví na rukou povinně stárnou
chtěla sis nás podmanit skrze svůj osobitý půvab a šarm
projevit nám lásku kdy se nikdo nebude cítit tak sám

Meredith otec i matka zavrhli tě na věky
tvé jméno se bude skloňovat v dalších několika stoletích
čarodějnice, která prý neměla v sobě špetku citu
všichni uvěřili hloupé fámě co však dávno odvlál mírný vítr
Publikoval(a): Makaveli, 21.3.2020
Přečteno (90x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Lindos, děda včela, Gaia., Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti