Obraz
Obraz
Anotace: Těžce se mnou dnes osud zamával,dala jsem proto slůvka mého dne do veršů...Nevím zda úspěšně,zda řeknou co jsem sdělit chtěla...
Na plátno
obraz maluji
a poté
vystavím v pokoji
Namalovala jsem
život
plátnem byly
dosud
sny a cíle
ale
vzal je osud
A tak
nevystavím již obraz
v pokoji
ale jiný maluji
Vše
co osud dal
mi vzal
a já žiju dál
Ne krutý
ani nebyl
Okruh cílů a snů
se změnil
A tak
dál své obrazy maluji
dál žiji
dál se raduji
Publikoval(a):
kopretina7777, 20.3.2020