Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Báseň jako pírko

Báseň jako pírko

Kam odlétáš, ty pírko mé,
kde toulá se tvé chmýrko?
Ale, jen si tak hrajeme,
ty věčná moje mýlko.

Létám si já tam a zpět,
po zemi či vesmíru.
I za tmy, sedám na květ,
kde hledám svoji míru.

A pod tíhou tou zemskou,
jež i pírko přitáhne.
Víru spatřím nebeskou,
po níž síla má prahne.
Publikoval(a): Litarts, 20.3.2020
Přečteno (51x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti