Pouťový klobouček
Pouťový klobouček
Hříšná těla
vědět chtěla
proč
život nezazpíval
Hříšná těla
poutěm čpěla
a
pouťový klobouček
nezamával
Dívat se nechchci
jak
si nad věcí
jak jsi
s pouťovým kloboučkem
nezamával
Na uvítanou
seděl ti na hlavě
pevně
na rozloučenou
Publikoval(a):
kopretina7777, 15.3.2020