ANO
ANO
Co je to ten nápad,
to je to, co dává mat?
I někdy také, snad,
více však, co dává hrát.
Kro hraje, prohraje,
přitom ale zraje.
Byť po dechu lapaje,
odkrývá své taje.
Pozadí prozradí,
jak popředí ladí.
Kdo, potom co hradí,
a jak se máme rádi.
Publikoval(a):
Litarts, 14.3.2020