Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chomáček listí

Chomáček listí

Je noc
chřadnu bez
tvých očí

Tvé oči tančí
jako
andělé

Jako
dva tající
sněhuláci
jsme krotcí
propluli jsme nocí

A noc
končí s ránem
Vždyď
včera byla za
červánkem

Ach
ta rána
světa brána
V nichž
si ty a
naše sny

A
chomáček listí
kdesi
ze zimy
odpočítá
její vteřiny

A
skunce rozvazuje
svoje vlasy

A
klestí listím
obroste
A
poroste

A
slunce
přivábí
těla pavoučí

Pavouci jsou
hluší
tančí v duši
I
těla holubičí
A život pučí
Publikoval(a): kopretina7777, 13.3.2020
Přečteno (27x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Klarineb

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti