Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Jak slavní básníci

**Jak slavní básníci

Květka Š. Básně » ?nezařazené?

Anotace: ...já verše psát neumím

~~~~~~~~~~~~
Píšu si verše
o všem možném
a třeba jenom tak
o motýlech o létu o vážce
o princi ze zámku
o lásce
o tom že tebe
já už jenom mám
na černobílé fotografii
a tvoji oblíbenou melodii
na starém elpíčku
/a jen tak ti pošlu hubičku/
jsou tam melodie z mládí
pustit si starý gramofon
někdy mne svádí
rukou si do taktu párkrát
asi tlesknu
pár rumových pralinek
nebo višní v čokoládě
jen tak si slupnu
a co víc?
No,už nic.
Vzpomínky mi nikdo
nevzal.
A proto píšu dál
i kdyby se někdo smál.

~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 13.3.2020
Přečteno (33x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Mirastus, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:20
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti