Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zář hvězdy

Zář hvězdy

S hvězdou
mojí
o žal se podělím

Hvězda je dobrým
znamením
spolu zaženeme
splín

Hvězda nespadne
drží se
na hvězdné obloze

Žal a bol
zář pohltí
a tak
plynou dny


Splynu s hvězdným
znamením
ve hvězdu se proměním

A dál plynou dny
světla a tmy
Publikoval(a): kopretina7777, 10.3.2020
Přečteno (98x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 07:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti