Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sto let

Sto let

kopretina7777 Básně » o Lidech

Anotace: Starosti....

Ubylo mi sil
jsem jako stařenka
co jí nepatří
mládí halenka

Mladá a stará
na
sto let
nač přemýšlet

Život a stařenka
co nepatří jí
mládí halenka
a není
již
jara květ
nač přemýšlet

Jsem jako stařenka
co zbývá jí
poslední
hodinka

A ty, frajere
hoď růži
mi
do rakve
Publikoval(a): kopretina7777, 8.3.2020
Přečteno (45x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti