Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všechno je klam

Všechno je klam

greatpedro Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Taková smutná, ale upřímná.

Kolik vyřčených slov,
co vichrem jsou,
chladných jako kov,
na vždy zůstanou…

… Všechno je klam…

… Kolik krásných vůní,
co objímá svět,
jednou srdce ranní,
uvadá samotou květ…

… Všechno je klam,
jako plamen svíce…

… Kolik prázdných dnů,
co srdce nosí,
pár tichých snů,
oči slzou prosí…

…Všechno je klam,
jako plamen svíce,
co v dlaních mám…

… Kolik věrných vzpomínek,
co v srdci zůstanou,
čas je svědek,
myšlenky nezapomenou…

… Všechno je klam,
jako plamen svíce,
co v dlaních mám,
nebolí již více…
Publikoval(a): greatpedro, 8.3.2020
Přečteno (165x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti