Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kouzlo

Kouzlo

Jsi láska
Jsi vteřina
co
spadne mi do klína

Si vterina,hodina,rok
den i noc
jenž nekončí a
žijeme závratí

A bolest
v nás
se rozpustí

A žijeme
s závratí
jenž se nevrátí

Jsi osud
jenž
patří mi dosud

Jsi den I noc
si ještě víc
jsi
kouzlo bez hranic
Publikoval(a): kopretina7777, 5.3.2020
Přečteno (385x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 03:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti