Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VERŠE CO NEUMÍ LHÁT...

VERŠE CO NEUMÍ LHÁT...

Brazzillka Básně » Smutné

Anotace: Verše co neumějí lhát, rozluští jen ti co si zaslouží pravdu o mě znát. Stejně překrásná zůstávám dál!!

Bezduché dny, ve kterých se bezduchá těla potácí,
proč mi to život všechno až takhle oplácí,

cožpak všechna má naděj je opravdu ztracena,
opravdu jsem až teď, za to vše tak krutě trestána?

To není fér....

vážné je to než se zdá, ztrácím se sama sobě,
nechci litovat a s bolestí umírat, právě až ležet budu v hrobě,

jenže je to teď tak těžké, žít a smysl mít,
stačilo by mi tak maličko, stačilo by mi jen maličko chtít,

ale já zatím nechci, vše zdá se ještě v pořádku,
zátím si hlídám a soustředím se na svou bezduchou posádku,

ale co když časem mě to ovládne už celou,
myšlenky černé se mi v hlavě melou,

ať už to ve veřších píši, pravda v nich vyřčená byla,
při každé básnické chvíly, mi jako teď úchvatná hudba do uší zněla,

bez ní bych snad už ani cítit neumněla,
bez ní bych snad už tu největší krásu v sobě zapomněla,

a to mluvím o citech, bolestech, smutku, lásce, míru a klidu,
možná si na život moc obrovské nároky kladu,

ale taková jsem, možná je toho na mě až moc, možná až moc málo,
nejsem si jistá, ale každé ráno mám tak či tak opocené čelo,

třeba to opravdu náročné je, akorád mě to nestíhá,
a právě proto necítím nic, stejně jako mrtvola co nedýchá,

i tak si nepřipadám ještě zatím jako mrtvé tělo bez duše,
a to se vám přiznávám, jednodušší je pošeptat to takto tiše,

jsem moc zbabělá na to abych o sobě vykřičela do světa pravdu,
snad tu naději a smysl ještě někdy a znovu v sobě najdu,

než mě to pohltí celou....
stějně se ty chutě ve mne teď tak melou....

zatím odolat ještě nechci, zatím nemohu,
snad toho démona v sobě přemohu.....

Verše neumějí lhát.....
jen tak Vám dokáži tu nejdůležitější pravdu zatím v nich dát.......
né každý ji rozluští a kdo to dokáže, ten si ji zasloužil znát.....

Nestydím se za ní, né každý to její kouzlo a chuť pochopí!

Dalas a dáváš mi hrozně moc,
bereš mi duši, vzalas mi den a nechalas mi už jenom tu noc.....

Všude je ticho a svítí lampy, jsem zoufalá....
jsem stejně krásná jako ta noc,
osvoboďil by mě někdo z vás?Tváří v tvář budu opět nesmělá,
zeptám se jen proč já, zrovná já proč?

Nezapomeň, že moje krása a vášeň má ďábelskou moc!!!!!!

Nezapomeň, že jsem tě varovala,
nezapomeň, jak bych znovu tebe možná milovala!!!!!
Publikoval(a): Brazzillka, 4.3.2020
Přečteno (146x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti