Osud
Osud
Vidíme nože
ostatních
a na hrob
padá sníh
Sami sebe
se zeptáme
kam vítr
povane
Jižní, neb studený
ať jabloně
zní červení
Červení plodů
změníme
osud
Že je osud
neměnný
neříká brnění
svojí
studení
A slza
jenž
ptá se na osud
je jiná
než doposud
Publikoval(a):
kopretina7777, 3.3.2020