Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nálada

Nálada

Vločky dopadnou
na mou
náladu záhadnou

Sníh
dopadá tak lehce
usínám v bílé
dece

Moje rány
ve
vločkách
noha chce
překročit práh

Ale
sny jenž
jsem měla
jsem zapoměla


V roklinách
v puklinách
tančí vločky
na
skalách


Slzy jenž
nebolí
srdce zahřejí

Jako teplo,jako slunce
paprsek
zní tvůj dech

Za lípou
posvátnou
sny
v lásku se promění
už nenesu kamení

A listím
strom
obroste
a
poroste

Poroste ,pokvete
dej mu čas

překvapí nás
Publikoval(a): kopretina7777, 2.3.2020
Přečteno (37x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Makaveli, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 02:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti