Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plamen na duši

Plamen na duši

Anxxx Básně » o Lásce

Anotace: Oheň, oheň, hřeje ruce ...

Hořelo tělo
hořela duše
Ona se smála
Smutně a suše

Chtěla by uhasit
ten velký plamen
aby už nepálil
ze žhavých kamen

V cizím se ztrácí
což v nitru svém skrývá
Dlouho ho milovala
Teď co z toho zbývá?
Publikoval(a): Anxxx, 2.3.2020
Přečteno (193x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 12:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti