Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nezimní

Nezimní

Za oknem proletěla vločka,
ve snaze stihnout svůj zbylý čas.
Ale čeho, ta se jen dočká,
přesto, že padá si zas a zas.

A již ji střídají kapky deště,
jež obojí se pak odmlčí.
A po nich i sluníčko vzešlé,
prudce mi svítící do očí.

Za oknem proletěla vločka,
ale sotva země se dotkla.
Tak, ve své síle tu slaboučká,
dopadla jako kapka zmoklá.
Publikoval(a): Litarts, 27.2.2020
Přečteno (60x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Klarineb, Mirastus, Makaveli

Spodek

Stránka generována 18.4.2024 21:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti