Život
Život
Hlavu ukryji
v
chladu závějí
Tesám do skály
sny co zůstaly
V poupěti
všedních dnů
ustrnu
A rozvinu se
v celé kráse
než hvězda
pro mě
zhasne
Ti ptáčci ví
tam
na nebi
proč je srdce bolavý
proč život unaví
Deštík jemný
mezi nebem a zemí
vlídný
povídavý
Slunce plá
já jsem
svá
sdílná a nejistá
Publikoval(a):
kopretina7777, 26.2.2020