Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Co má se státi, se stane.
26.2.2020 9:26 | Litarts
Dobrá úvaha, taky jsem před časem napsal něco na toto téma, vidím to velmi pesimisticky (praxe v oboru více než 30 let)... M.
25.2.2020 17:00 | Mirastus