Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opilí

Opilí

Zabarvi mysl rulandským šedým,
zapomeň čas.
Nech téci řeku,
poslouchej hlas.

Toulej se hvězdami, životy, nitrem,
poslouchej, povídej, rozumuj citem.

Prožívej, snílku,
vysoko leť.
Skotač, dítko,
bez zábran, teď.
Filozofe mudruj,
a blázne skákej hned.

Do řeky, která vše odplaví,
do vína, které ozdraví.
Publikoval(a): Akira Ayia, 24.2.2020
Přečteno (35x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Klarineb, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti