Zrcadlo
Zrcadlo
Možná se zhlédnu
v
zrcadle
Možná hvězda
mi spadne
do klína
jako nota
jako květina
Možná ukáže
mi zrcadlení
co souzené
je mi
Vstup
do
duhových světů
Duhová hádanka
království pohádka
Je tu zrcadlo
a světy mé
v
obličeji laděné
zrcadlo to
ono ví
že svítím s hvězdami
Zrcadlo je
jako
nebe
pohlédnu
a
vidím tebe
Publikoval(a):
kopretina7777, 23.2.2020