Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Myšlenky

Myšlenky

Klubko démonů,
uvnitř se perou,
nic je neutiší,
ven se derou.

Dusí Tě,
párají krvelačně,
jsi napokraji,
zač mě?

Světýlko na konci,
cele Tě blaží,
hojí srdce,
duši svlaží.

Ztrácíš ho, nalézáš,
houpá se v dáli,
drž se ho, nepusť ho,
otazník zda-li?

Jadérko bytí,
neptej se, ber,
zaženeš démony,
s nimi se per.

Nechť běsy uplavou,
hladina klidná,
paprsek nad hlavou
a duše zjihla.
Publikoval(a): Akira Ayia, 23.2.2020
Přečteno (53x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos, donne, Klarineb, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti