Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji.
Když jsem psal na server Psanci.cz, tak mi do této básničky jen kopli. A nakonec mě odtamtud vykopli.
23.2.2020 9:31 | Litarts
Pěkně zveršovaný příběh. Líbí se mi. ST.
23.2.2020 9:20 | děda včela