Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stmívání

Stmívání

Henriette Básně » o Sexu

Anotace: O ženě.. jemně, temně, nezkaženě...

Okna jsou černá po setmění
a ona sama zadumaná
si se soumrakem k nebi hledí.

Hlavou jí letí marné snění,
rty vyslovují slova planá,
však o kom, to jen hvězdy vědí.

Milostné nálezy a ztráty
když do deníku znamená si,
krůpěje slzí smočí řasy

Pak uhladí si z čela vlasy
a pod polštář zas něžně vkládá
své vzpomínky na zašlé časy.

Raději rychle pozhasíná,
však s neklidem marného snění
jí uvnitř těla horkost vzlíná.

Tu místo pokojného spaní
při vzpomínce na milování
se sama laská měkkou dlaní.

Klid rozlévá se v její tváři,
a za chvíli už spokojená
usíná v důlku na polštáři.
Publikoval(a): Henriette, 22.2.2020
Přečteno (576x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikiD, Martin Havlíček, Jikra, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti